SHARE

hezonja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Barça de bàsquet ha començat la temporada amb força. Els blaugrana han passat pel Buessa Arena de Vitòria com un huracà i han destrossat un Baskonia que ha estat una joguina trencada pels de Pascual. El Barça  després d’un primer quart de presa de contacte ha pres l’accelerador amb un parcial de 0-8 que ha començat a decantar la balança cap els blaugrana.

Ha estat en aquest segon quart on un dels nous fitxatges, l’eslovè Nachbar, s’ha presentat en societat oferint un recital ofensiu on ha anotat tot el que li ha arribat a les mans, ja fossin llançaments de dos o de tres per acabar el segon quart amb 24 punts. Però l’eslovè no ha estat sol, ja que Tomic ha estat el seu complement en atac i la defensa asfixiant dels blaugranes ha deixat el Baskonia sense idees.

El Barça ha començat el tercer quart amb setze punts d’avantatge (38-54) i ha anat per feina amb l’objectiu d’enllestir el partit per la via ràpida. La defensa asfixiant s’ha mantingut deixant grogui el Baskonia que només donava senyals de vida mitjançant accions individuals de Nocioni amb més cor que cap. En l’aspecte ofensiu els de Pascual han seguit entonats, amb un Nachbar que seguia amb la seva particular festa a la qual també s’hi ha apuntat Papanikolau i Hezonja, que s’ha presentat davant l’univers ACB amb una esmaixada.

Al darrer quart, conscients que espera el Madrid a la final, els blaugranes han tret el peu de l’accelerador i han contemporitzat els esforços. Tot i això els de Pascual han tingut temps per fer jugades de cara a la galeria en forma d’alleyhoops culminats per Abrines, que tampoc s’ha volgut perdre la festa anotadora, i Dorsey. El Barça ha estat un huracà per l’amfitrió, ara espera el Madrid.

Lectures 2692 vegades per 618 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY