SHARE

Aquest cap de setmana molts camps han fet  un minut de silenci per la mort del porter del Girona B, Nil, com per exemple el Mini Estadi . Per desgràcia no en tots els camps s’ha pogut retre aquest petit homenatge a  un esportista, doncs el president de l’Olímpic de Xàtiva s ‘ha negat a fer-lo en  el seu partit davant el Llagostera.

El màxim dirigent del Club és Alfonso Rus, qui a mes de presidir el club que milita Segona B,també és alcalde de Xàtiva , president de la Diputació de València i Diputat a les Corts Valencianes pel Partit Popular. Segons fonts del Llagostera, aquest s’hauria negat en rodó al minut de silenci i inclús  els hauria dit “Feu-lo a casa Vostre”, tot i que l’arbitre també estava d’acord en fer-lo.

L’enrenou  ha crescut quan una compte falsa de Twiteer @Olimpic_Xativa, la del club  és @olimpicdexativa, ha fet una sèrie de missatges defensant la postura del club, i que han provocat varies reaccions a la xarxa, de les que hem deixat un recull aquí. Tot i el “fake ” de la xarxa social, el que sí és certa és la postura del club i el seu president, com ha explicat la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, qui ha confirmat que “ El president de l’Olímpic de Xàtiva s’ha negat a fer un minut de silenci per en Nil Marin” i que “L’Olímpic ens han dit que, si era tan important, féssim el minut de silenci a Llagostera. Així ho farem en el pròxim partit’

Des de  Racó Blaugrana estem amb el Barça, però  també  amb  l’esport i amb uns valors que aquest transmet, i que clarament  no són a els que avui de han demostrat els dirigents de l’Olímpic de Xàtiva, i per això ho denunciem.

 

  1. Olimpic_Xativa
Hoy no llevamos a cabo el minuto de silencio porque estamos en nuestro derecho. Las críticas nos dan igual #AmuntOlimpic

Lectures 1781 vegades per 635 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY