SHARE

L’andalús  comparteix representant amb Rodri

El Barça B segueix la seva política de reforçar-se amb homes de fora del planter blaugrana, i com la temporada passada de nou el club mira cap Andalusia, d’on la temporada passada ja van fitxar, sense gaire èxit, a Rodri. Del mateix conjunt i compartint demarcació, el Sevilla B i davanter, arriba el que podria el sisè fitxatge del conjunt d’Eusebio, Luis Alberto, qui ben aviat podria signar el seu acord amb el Barça després que els dos clubs hagin acordat avui la cessió del futbolista.

A més també resulta curiós veure que l’empresa que representa el interessos del jove de 19 anys  és la mateixa, Promoesport Andalusia, que representa els interessos de Rodri, per qui el club blaugrana va pagar la important xifra  de 1,5 milions l’estiu passat i que aquesta temporada ben poc ha mostrar al filial, sols 7 gols en 28 partits de titular. A més de l’empresa propietat d’aquesta, Promoesport Bcn, accionista al 50% de l’altre empresa, també va arribar al filial Cristian Lobato la temporada passada.

No menys curiós resulta comprovar que de la resta d’incorporacions pels filials dels darrers anys, moltes d’aquestes han procedit d’una altre agència de representació de futbolistes,  InterStar Deporte, d’on han arribat al filial ni més ni menys que cinc futbolistes al segon equip blaugrana ,i la majoria amb importants desemborsaments econòmics, a més del tècnic Eusebio.

Els primers a arribar en  la primera temporada de la junta Rosell foren Carmona i Saül Berjón, amb un cost total ambdós de 6000.00 euros, dels quals el primer ha rescindit contracte aquest any  i el segon amb una sola temporada gens exitosa a l’equip i que l’any passat ja va actuar cedit a l’Alcorcón.  A aquests els va seguir la temporada passada de Kiko Femenía, amb un preu encara més alt de 2 milions d’euros i que ben poc va demostrar la temporada passada.

Aquest any dos homes més s’han unit a la llista d’homes representats per l’actual tècnic del B, un quart amb un altre important desemborsament, 1,25 milions, Joan Àngel Roamán,  i un altre sense tant cost com Lombán , sense comptar al juvenil Bañuz, qui té la mateixa agència valenciana i que aquest ha ascendit al filial. A més i de nou curiosament, l’únic fitxatge per ara del primer equip, Jordi Alba, també té la mateixa empresa de representació, en concret el porta José Tarregà.

Per tant resulta si més no un fet a destacar la coincidència de la majoria d’arribades als darrers anys al filial en  sols dues agències, sobretot la segona,  i que la majoria d’aquests hagin tingut un considerable cost econòmic , molt superior en la majoria d’ells al rendiment posterior que han donat al club. Esperem no obstant que Luis Alberto pugui trencar aquesta mala ratxa en les arribades al segon equip blaugrana, i el seu èxit faci que molts deixem de poder veure fets més que curiosos en les arribades del filial.

Lectures 3606 vegades per 1038 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. […] Amb un caràcter feble i dificultats per adaptar-se al joc del Barça,ni de lateral ni d’extrem, Femenía mai s’ha guanyat la confiança d’Eusebio,amb qui curiosament comparteix empresa de representació,InterStar Deporte, una agència de la que han arribat forces futbolistes els darrers anys. […]

LEAVE A REPLY