SHARE

pic_2014-05-21_PRESENTACIO_LUIS_ENRIQUE_050.v1400673128

No pinta bé. Luis Enrique ha donat llargues durant la roda de premsa sobre el seu futur com a entrenador del Barça la temporada vinent i ho ha fet en dues ocasions.

Se li ha preguntat directament i ha respost: “demà tenim un partit important a Còrdova”. Qüestionat també sobre el desè aniversari del primer gol de Messi amb el Barça també ha tirat pilotes fora i ha donat la mateixa contestació.

S’ha mostrat optimista amb les possibilitats de l’equip d’aquí a final de temporada i en especial amb l’encontre que demà ha de disputar el conjunt blaugrana a terres andaluses.

Ha valorat les aportacions de Suarez i Pedro a l’equip, tant sobre del camp com fora d’ell. I s’ha mostrat un pèl tens valorant el joc de l’equip aquesta temporada: per Lucho, el Barça s’ha guanyat la creidibilitat i la confiança durant tot l’any i no durant els darrers tres mesos. Ha esgrimit que la diferència entre ara i el principi de temporada rau en l’eficiència.

No ha volgut comentar sobre el partit que el Reial Madrid jugarà demà al vespre al Pizjuán contra el Sevilla: “Em preocupa el meu equip no el que faci el Madrid, tot i que si s’hi deixen algun punt no et diré que no ho prefereixo.

Lectures 2441 vegades per 743 lectors

Comments Closed