SHARE
Luis Enrique a una roda de premsa
Luis Enrique a una roda de premsa

Luis Enrique creu que els xiulets a Piqué són patètics i que és còmic que passin coses com aquesta. El tècnic blaugrana ha comparegut abans del duel contra l’Atlètic de Madrid demà i a més de defensar el seu central, també ha parlat del rival, de  Messi o de Ter Stegen.

La titularitat de Ter Stegen

“El  veig molt bé, com sempre, en la línea de l’inici de temporada. Molt pocs gols són responsabilitat del porter. Jo no valoro qui encaixa els gols, valoro el nivell defensiu  general.”

El partit de demà al Calderón

“L’aturada sempre està allà però no em serveix d’excusa. Em preocupa que és un equip complicat de superar. Capaç de fer un replegament defensiu. Capaç de pressionar i que té molts recursos en estratègies i transicions. És un equip molt complert. Per això és un dels equips de més renom del panorama europeu.”

Els xiulets a Piqué

“No ho sé, ho hauries de preguntar als que el xiulen. És patètic xiular a un jugador de la Selecció, té efecte en els jugadors. És còmic que un país passin aquestes coses.”  

Les declaracions de Piqué sobre que sempre vol que perdi el Madrid

“Si em poso la careta de sinceritat podria dir que sí. Piqué és esplèndid, sincer i original. Dir el que va dir al seu dia va tenir la seva gracia. Ja som “grandets” tots. Beneïda i necessària rivalitat. Recordo que a Guti se’l matava per dir que volia que perdés sempre el Barça i és el que pensem tots. Però la hipocresia sempre aflora a aquest país.”

La paternitat de Messi i la seva absència a l’entrenament d’avui

“Mascherano només ha pogut fer un entrenament. Leo tenia permís. Ja ens coneixem. Demà serà al Calderón.”

Lectures 2503 vegades per 530 lectors

Comments Closed