SHARE

  La relació Luis Enrique-Messi ha donat que parlar durant la temporada actual i molts esperaven la imatge que avui s’ha produït. Al igual que la trajectòria de l’equip, la relació entre els dos ha tingut alts i baixos i al igual que el joc de l’equip ara es troba al seu millor moment,com avui han mostrat els dos a les celebracions pel títol de lliga i a l’homenatge a Xavi.

De fet la imatge dels dos era de les més esperades i avui els dos han evidenciat públicament que les seves discrepàncies sembla que han passat a millor vida. Els dos s’han mostrat distesos en la celebració del títol i el comiat de Xavi,han mostrat les imatges.

De fet aquest  canvi en la relació dels dos i sobretot en la gran trajectòria de l’equip a la segona part de la temporada,semblen haver canviat la possible intenció  de Luis Enrique de deixar el club a final de temporada. 

Tal i com us varem comentar fa uns mesos,el tècnic no estava participant en la planificació de la propera temporada, un fet que podia mostrar les seves intencions i que ha canviat als darrers temps. Doncs ara el técnic s’hauria interessat per la feina que Braida i la resta de la comissió muntada per Bartomeu porten duent a terme per reforçar l’equip quan el Barça pugui fitxar.

Lectures 1718 vegades per 491 lectors

Comments Closed