SHARE

Avui es decidirà la seu de la final de Copa

Desprès de moltes setmanes de debat sobre quina seria la seu de la propera final de Copa, amb el Bernàbeu com a opció pels dos equips però impossible per la negació no explícita i tapada per unes obres del Madrid. Avui precisament a la capital madrilenya, tindrà lloc la reunió clau, a les 12:30, entre les tres parts, Atlètic , Barça i Federació, i de la que sortirà la decisió definitiva sobre la data i la seu de la final.

Pel Barça, els representants seran el directiu Carles Vilarubí i el portaveu Toni Freixa, de nou sense la presència del president Rosell en una reunió tant important pels interessos del club. Les postures de les tres parts es troben del tot oposades, la Federació aposta per Mestalla, els bilbaïns pel camp de la Cartuja i els blaugranes pel Calderón, desprès que els matalassers confirmessin el bon estat de la gespa tot i el concert del dia 20.

D’entrada i tot  la diferència de postures entre les tres parts, ni de bon tros les opcions de cada seu són les mateixes ja que si no existeix acord entre els dos clubs, la Federació podria imposar la seva decisió de que València sigui de nou la seu de la final entre bascos i catalans

Lectures 1380 vegades per 524 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY