SHARE

victor valdesValdés no seguirà al Barça més enllà del juny del 2014. Amb l’anunci de la no renovació del porter, s’obre un dubte al club i a tots els barcelonistes, que fer amb el porter el proper estiu.

Acabar el  seu contracte

Una de les opcions es  deixar el de l’Hospitalet a l’equip, mentre  se li fitxa un substitut. Aquesta opció permetria a l’elegit per succeir-lo compartir un any al vestuari amb Valdés i poder aprendre al costat d’aquest. No obstant, el fet de conèixer que el porter no seguirà a l’equip, i que aquest estigui a la banqueta,també  podria enrarir l’entorn blaugrana.

Vendre’l 

L’altre opció és la de vendre el porter el properr estiu  i així poder treure’n un rendiment econòmic de la seva marxa. Si ens fixem en les dades de valoració del porter blaugrana al mercat, segons Markettransfer, el seu preu estaria  com a mínim en 15 milions d’euros. No obstant, aquest preu també vindrà condicionat pel fet que el porter ja hagi anunciat que marxarà, un fet que farà disminuir el preu ofert pels compradors potencials.

Veurem quina és la decisió final del club, però si haguéssiu d’escollir vosaltres que faríeu?

 

 

Lectures 588 vegades per 166 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. Algú que vol marxar no te gaire sentir fer-lo quedar. A la llarga només acabarà que portant mala maror. Com mes aviat marxi millor

LEAVE A REPLY