SHARE

El tema Abidal mostra la orientació que tindrà el mandat de Sandro Rosell. Així de clar es mostra avui el conegut i respectat periodista Martí Perarnau en la seva columna del diari Sport, on diu que amb aquesta decisió el president ens dona la benvinguda al seu món real.

Sota el títol de “Benvinguts al món real”, el mateix títol que portava el llibre escrit pel president blaugrana fa un temps, el periodista explica perquè i es felicita que “Sandro Rosell hagi mostrat l’orientació que tindrà el seu mandat presidencial, després de gairebé tres anys des de la seva pressa de possessió”. Per ell, tot i que es van veure indicis, “amb Abidal és quan s’ha produït la definitiva declaració d’intencions, ja sense carrasperes ni eslògans confusos que proclamen una cosa mentre n’executen un altre”.

Per ell, la decisió pressa amb el francès mostra que el president “ha decidit que el camí del club passa ara per d’altres camins diferents dels recents” i “Serveixi Abidal com a paradigma del nou rumb adoptat”. Ell esta segur que han sospesat tots els arguments al prendre la decisió, inclús “des del punt de vista d’un futur en el que han transcendit el color de les fotocopies”.

Perarnau , com per molts barcelonistes indignats amb la decisió del club, “adverteix nombrosos beneficis en mantenir un any més a Abidal al planter”, un futbolista per ell “exemplar i modèlic i que ens genera un respecte imponent” , comparat amb tantes “estrelles rutilants”. Pel periodista “El Barça tenia d’escollir entre aprofitar un futbolista modèlic i exemplar o donar-.li amb la porta als nassos” i va optar per la segona opció, i amb això “Rosell ens dona la benvinguda al seu món real”.

 

 

Lectures 10093 vegades per 3361 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY