SHARE

roda de premsa tata martinoTata Martino ha confirmat que Messi  és baixa  demà per precaució i  creu que la seva lesió és fruït de la casualitat. El tècnic argentí ha parlat en la roda de premsa prèvia  al Màlaga-Barça de demà, on a més del 10 blaugrana, ha parlat de Neymar, a qui no ha garantit la titularitat demà, i del barrer fitxatge del Madrid, Gareth Bale.

El rival de demà el va vòler com a tècnic

“Em van venir  a buscar a Rosario, però de la mateixa manera que amb l’oferta de la Reial Societat, vaig dir que no perquè encara tenia contracte amb el Newell’s”.

La lesió  de Messi

“Som molt optimistes amb la seva evolució. No viatja per una qüestió de precaució. És innecessari córrer riscos a principi de temporada”

L’estat de l’argentí

“No estic preocupat per Messi perquè el veig molt bé. S’ha preparat molt bé durant el període de vacances i ha arribat molt bé. La lesió de l’altre dia és fruit de la casualitat”.

L’absència de Messi no és excusa

“El Barça té molts bons jugadors i no ens hem d’amagar darrere l’absència de Messi”.

El paper de Neymar sense l’argentí

“Que Messi no estigui no vol dir que Neymar hagi d’agafar el comandament”“Tenim uns temps per a Neymar i no hi ha cap situació de joc que els retalli”

La titularitat del brasiler  demà

“Cada dia està millor, però no puc dir si jugarà demà, dimecres o contra el València perquè no vull tenir pressa” “La meva intenció és que quan jugui ho faci en la seva màxima expressió”.

Les seves rotacions

“En una plantilla com la del Barça, sempre s’és injust amb algun jugador però he de prendre decisions”.

Més conclusions a Madrid  que contra el Llevant

“Vaig treure més conclusions del duel amb l’Atlètic que amb el Llevant. Crec que vam pressionar molt bé”

La convocatòria de Messi amb Argentina

“Vaig parlar amb Alejandro Sabella i sé que fa servir la lògica. Entenc que l’hagi convocat i sé que si el Leo no està bé no s’arriscaran”.

El preu de Bale

“És una falta de respecte pel món en general, tot i que és un gran jugador”.

Vídeo roda de premsa ( a partir de 1:04:09)

Lectures 2183 vegades per 576 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY