SHARE

11 inicial barça-milan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des del Racó Blaugrana també ens sumem a donar els nostres onzes pel Barça-Milan d’avui.Aquí els teniu, i després de tots els que us hem proposat, amb quin us quedeu vosaltres ?quin farieu?

Aleix Camprubí

Pinto, Puyol, Piqué, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Alves, Villa i Pedro.

Plantejar un 3-4-3 ja és una declaració d’intencions. Valdés no està en el seu millor moment.La defensa és atípica, perquè s’ha d’arriscar, crec que els tres centrals es poden complementar molt bé entre sí, i depèn el partit Mascherano pot fer de migcentre defensiu i Puyol de lateral.

Els 4 fantàstic al mig del camp. Messi ha de jugar de mitja punta, per afavorir el joc combinatiu amb Xavi i Iniesta, i tenint un davanter centre de referència, amb el que pugui assistir a l’espai i, sobretot, li pugui fixar els centrals.

Villa ha de ser aquest punta per a Messi. Pocs partits de l’asturià es salven darrerament, però a la seva posició podria donar molt de profit. Dos extrems oberts generarien més espais i afavoririen a la combinació. El Barça ha de tocar i tocar per generar superioritats, sense deixar de ser profund i evitant encaixar. Per a això, els jugadors han defensar, pressionar i atacar junts.

Marc Segura

Valdés, Alves,Piqué, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa,Tello i Messi.

Aquesta aliniació suposa un retorn als orígens perquè Iniesta torna al mig del camp, on es sent molt més còmode que a la banda, posició que ha ocupat per donar entrada a Cesc. Villa i Tello haurien d’ocupar les bandes amb l’objectiu d’aportar desequilibri per part de Tello i diagonals i gol en el cas de l’asturià, aspecte que Pedro a dia d’avui no aporta.

Joan Castellano

Valdés, Mascherano, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi Alba, Pedro i Alexis.

Al darrera una línia de 3 en defensa amb 3 centrals estàtics que fixen la posició; Al mig del camp els tres habituals amb Messi a la punta del romb, que ha de rebre pilotes en zones més endarrerides per tal d’arrastrar defenses rivals i aprofitar les diagonals de Pedro i Alba,que jugarien oberts a les bandes.

A la davantera Alexis com a referència, perquè ve de fer un bon partit dissabte i per la seua mobilitat, que pot fer més mal a la defensa contrària.

Ivan Vilalta

Valdés, Alves, Piqué, Puyol , Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro i Villa

Tot i sortir d’inici amb quatre defenses, la idea és que a la pràctica siguin tres o dos homes al darrera, amb un o els dos laterals incorporats a l’atac. Al mig del camp Busquets tapant les contres i donant una rápida sortida a la pilota amb Xabi i Iniesta sempre per davant seu.

Al davant, Messi per darrera d’un Villa de nou, més per aprofitar el seu olfacte de gol i bon xut que per fixar uns centrals milanistes que ben poc espai deixaran entre ells i l’àrea petita. Amb Pedro intens en la pressió obert a una banda,canviant-la al llarg del partit, per obrir el camp, per tal de generar per fora els espais que no es trobaran fàcilment per dins, i deixant l’altre banda per les pujades del lateral corresponent.

Lectures 4382 vegades per 934 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY