SHARE

La polèmica arbitral va tornar ahir al primer pla amb les caigudes de Messi i Cristiano dins de l’àrea, sancionades amb dos criteris ben diferents.

Ahir de nou la polèmica arbitral es va instal•lar als dos encontres dels grans de la lliga, al produir-se dues accions molt similars que van ser sancionades amb dos criteris ben dispars alhora que van incidir el resultat d’un dels dos encontres, el del Madrid.

La primera d’ells, pel fet que el partit es va jugar abans , es va produir als minuts finals de l’encontre del Barça a Anoeta , quan Messi va caure dins l’àrea donostiarra als darrers minuts en una jugada en la que el contacte amb el defensa no era suficient per assenyalar res. A més la jugada ,i segons marca el reglament en els casos en que el col•legiat entén que el jugador el vol enganyar , fou sancionada amb la corresponent targeta groga.

La sorpresa vingué poc més d’una hora després, quan en una jugada molt similar, amb un contacte mínim per part del defensa, i a més realitzada fora de l’àrea, era convertida en un penal sobre Cristiano que el Madrid aprofitava per poder encarrilar un partit que se li havia entravessat la primera part.
Posteriorment, a la roda de premsa de Mourinho , i vist que la renda global a favor del seu equip fou de dos gols, va afirmar que no era penal però va defensar que el seu compatriota no es tirava , un fet provat en alguna ocasió més que la d’ahir , un clar exemple de la doble moral del portuguès que si s’ha permès acusar en d’altres moments altres equips, referint-se sense dir-ho als blaugranes.

Per acabar i deixant molt clar que el caràcter tant dels blaugranes com dels catalans en general no és el de fer retrets ni queixar-se, com bé va dir el nostre tècnic, el que si esperem és que aquesta disparitat de criteris entre els dos grans no es pugui convertir en una tònica de la propera lliga , perquè li estaríem fent un flac favor a tots els amants del futbol.

Lectures 1886 vegades per 651 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY