SHARE
bartomeu messi
Messi i Bartomeu junts en una imatge d’arxiu.

Enigmàtiques i preocupants declaracions de Leo Messi al diari argentí Olé. Tot i que la major part de l’entrevista la dediquen a valorar l’estat de la selecció argentina (lògic tractant-se d’un mitjà d’allà), també parla del Barça. I, per primer cop, deixa oberta la porta a la seva sortida. Ara bé, ho diu de tal manera que ens porta a pensar que, si se’n va, no és pas per voluntat pròpia, sinó perquè el conviden a fer-ho.

Analitzem el que ha dit. “Encara que sempre vaig dir que m’agradaria quedar-me sempre allà, hi ha cops que no tot passa com un vol”. Aquí mostra la seva predisposició per a continuar el Barça, però deixa clar que no només depèn d’ell. Preguntat sobre si marxaria en cas que algú li ho demanés, contesta: “Que si per mi fos, m’hi quedaria sempre. Però com vaig dir fa poc, no sempre succeeix tot el que a un li agrada”. Què li agradaria a ell? Quedar-se al Barça. Què pot succeir? Que “l’animin” a marxar. Per a concloure, remata: “És complicat, més en els moments que està passant el Barça”.

És evident que la relació de Messi amb l’actual directiva no és bona. Només cal recordar la resposta de l’argentí a Javier Faus després que aquest critiqués la millora de contracte que demanava: “Faus no sap de futbol, el Barça necessita dirigents d’altura”. Els rumors sobre ofertes astronòmiques procedents d’altres Clubs han estat constants. En aquest context, hauria estat necessària una actitud més ferma per part de la Directiva desmentint totes aquestes informacions.

Leo Messi no es troba tan a gust com anys enrere. No se’l veu amb la mateixa desimboltura i alegria de fa un temps. Cal que des de la Directiva deixin clar que no tenen cap intenció de vendre l’argentí i que el dotin dels màxims recursos perquè pugui explotar les seves condicions innates per al futbol. Hem tingut la sort de gaudir del millor jugador de la història. No ho espatllem, que només té 27 anys i encara ens pot obsequiar amb moltes alegries.

Lectures 2812 vegades per 713 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY