SHARE

Leo Messi és el millor jugador del món. Porta actualment acumulats un total de 83 gols en els darrers 82 partit, una xifra d’escàndol i que demostra que a més a més de ser un jugador d’una altra galàxia ha demostrat saber convertir-se en un davanter espectacular. Molts varen plorar les marxes d’Etoo i Ibra, però Leo Messi els ha fet oblidar a tots. L’únic imprescindible és Messi.

D’altre banda cal notar que estem davant la millor temporada de Leo Messi a nivell personal i mundial. Porta 40 gols oficials aquesta temporada entre lliga, Champions i Copa. La temporada anterior en va marcar un total de 47, així doncs, si no succeeix res d’anormal (lesions, sancions…) Messi va camí de batre tots els registres possibles.

També ha superat el record personal d’Hugo Sanchez que fa 21 anys havia aconseguit marcar 23 gols en 22 partits. Messi ja n’ha marcat 24. El món sencer es rendeix als peus de Leo Messi. Tothom? No, és clar, excepte els irreductibles mesetaris liderats per Eduardo Inda que continuen veient en Cristiano Ronaldo un jugador més complet. Per riure, veritat?

Què en penseu?

Font: Twitter.com – via @barçastuff @optajose

Lectures 3040 vegades per 1105 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY