SHARE

miguel rico abidal

 

 

 

 

 

 

 

 

El Barça ha parlat amb Abidal per no dir-li res.  Així de contundent es mostrava avui Miguel Rico, director adjunt de Mundo Deportivo, a la contraportada del citat mitjà, on el periodista critica  com el Barça ha dut el tema del francès.

Sota el títol prou clar de “Parlar amb Abi per no dir-li res”, on el periodista parla de tot el que ha esbrinat des que  dilluns el director esportiu del Barça , Zubizarreta, digues que ja havien parlat amb Abidal. Com ell explica, des d’aquell moment  va voler conèixer el contingut de la  conversació perquè “no és el mateix parlar amb Abidal per dir-li que vagi fent les maletes per anar-se’n al carrer o , per contra, anticipar-li que el  club li esta oferint la renovació.Encara que fos una renovació adequada a les seves circumstàncies “ i “limitada però d’acord amb els valors del club”.

No obstant, Rico no va obtenir resposta al seu dubte ni mitjançant Zubi ni en les seves consultes “més amunt”, on el van despatxar “ amb un cop de puny a la mandíbula “ en sentit literal, fins que ahir va obtenir una versió fiable. Aquesta deia que “Sí: van parlar amb Abidal però per dir-li que tornaran a parlar amb ell a final de temporada. Concretament el senyor president”.

Per tant, pel periodista  el que va fer el Barça fou simplement “guanyar temps i enviar-li un encàrrec David Venditelli”, qui és l’agent del futbolista, i les paraules del qual ,dient que Abidal estava decebut per no tenir resposta al club, no van agradar gens al Barça.

Pel ell, tot plegat “esta molt clar i molt mal fet. No hi ha  major valor que tenir valor. I això no és una oferta” , per ell “més bé sembla que l’ interès del Barça és que el final del cas Abidal sembli un accident”, o sigui que “es dedueixi que és ell qui vol marxar i no el Barça  qui vol donar-li passaport”.

Lectures 3154 vegades per 833 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY