SHARE

Brillant article de Miguel Rico. Al Cèsar el que és del Cèsar. Rico analitza les paraules de Jose María García i discrepa fortament de les conclusions a les quals arriba el periodista ara de RAC.

Miguel Rico explica que el Barça actual no es pot explicar, concebre ni admirar sense la influència de Cruyff. Rico diu que va ser Cruyff qui va inventar aquest model de joc i aquí potser l´erra, perquè Johan va implantar el model que funcionava a l´Ajax. Però si és molt cert que va aconseguir que tots els equips base juguin amb la mateixa filosofia i la mateixa manera de jugar. Com deia Martí Perarnau a l´Sport ahir els jugadors dels equips inferiors semblen clons.

I això tan per la projecció a llarg plaç com perquè la  inversió econòmica en els sistemes al  planter és l´estratègia més rentable que es pot fer. No per apostar per la pedrera, sino per apostar per un model, que no és el mateix, ni molt menys.

El Barça d´avui és el que és gràcies a Johan i gràcies a tots aquells que han volgut recuperar el model que Cruyff va portar al Barça en el seu dia.

Esteu d´acord amb Rico?

Font: Columna miguel rico, mundodeportivo

Lectures 4652 vegades per 1303 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY