SHARE

neymar

Neymar encara no té clar on  vol jugar la propera temporada i es deixa estimar. Quan tot feia pensar que el futur del davanter es resoldria ahir i després d’un dia de serial, amb una llarga reunió a les oficines del Santos, l’anunci de dues ofertes acceptades pel brasiler i el pare del mateix prometent la decisió per aquell dia, Neymar i el seu entorn han decidit esperar i valorar  bé les dues ofertes,. una del Barça i l’altre presumiblement del Madrid.

A les 5:30 de la matinada aquí , 12:30 a Brasil, i amb tots els mitjans brasilers,  i d’aquí,  esperant la seva decisió, el futbolista va decidir que encara no ho tenia clar i va declarar, després de reunir-se amb el Santos, que “decidiré amb la meva família. Sense presses, pot sortir en 5  minuts , en mitja hora o en 3 dies”, sense establar per tant cap termini per la seva resposta. a més el jugador no va expressar cap tipus de predilecció per l’oferta blaugrana, doncs  va afirmar que ” és el moment més feliç de la meva vida. pensaré amb calma les dues propostes”.

En el mateix sentit es va expressar el pare del futbolista, qui dues hores abans havia promès que la decisió es prendria aquell mateix dia, que va dir que “no podem prendre una decisió ara en calent”, deixant que clar  que  el suposat acord de Rosell amb l’entorn del futbolista podria  no ser tal davant l’intromissió del Madrid. En el  mateix sentit es va expressar el club brasiler, qui a les  seves xarxes socials va afirmar que s’han d’analitzar les dues propostes i que als propers dies es prendrà una decisió definitiva, sense donar tampoc cap termini.

La oferta del Barça al Santos seria de 28 milions més dos partits amistosos, un a  Barcelona i un a Brasil, i 7 milions de fitxa pel jugador, que podria mantindre els drets d’imatge, mentre el Madrid oferiria 35 milions al club brasiler i 11 milions de fitxa, però a canvi voldria una part dels drets d’imatge del futbolista.  

Tot plegat sembla respondre, encara que la segona oferta no s’hagi revelat oficialment de quin club és, a una maniobra de Florentino, qui voldria prendre la perla brasilera al club blaugrana, estem en temps d’eleccions,  i podria estar a prop de fer-ho , o almenys d’encarir-la, gràcies a la feina de Wagner Ribeiro. El representant es va mostrar més pròxim al futbolista i al seu entorn del que ens venien explicant des de la premsa d’aquí, doncs mentre Sanllehí, Curry i Malaquias es quedaven a la seu del Santos,  l’agent es va desplaçar amb Neymar i  el seu entorn al sopar que va precedir la darrera visita del futbolista a la seu del Santos.

Veurem com evoluciona un fitxatge que ahir donaven per fet a molts mitjans, inclús els  dos diaris esportius Sport i Mundo Deportivo el posen en portada, i que en cas de complicar-se pot deixar en molt mal lloc el president Rosell i la seva junta, doncs cal recordar que Neymar és la seva gran aposta a nivell esportiu.

 

Lectures 1719 vegades per 487 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY