SHARE

El possible fitxatge de Paulinho pel Barça per 40 milions d’euros esta encenent les xarxes provocant reaccions contraries de tota mena. Inclús el periodista de Mundo Deportivo, Francesc Aguilar, ha criticat la possible arribada del brasiler al club blaugrana, a més de generar dubtes al voltant de la sortida d’altres futbolistes com Sergi Roberto, qui només té una clàusula de 40 milions d’euros.

 

El mateix periodista firma una notícia en la que confirma que el Barça no anirà a per Paulo Dybala aquest estiu perquè la secretaria tècnica del club blaugrana el veu incompatible amb Leo Messi, qui podria ser el seu gran valedor.  On si existeix dubte és en Di María, a qui aquesta mateixa secretaria tècnica del club voldria incorporar però sembla que no es durà a terme però que no es faria no per criteris esportius sinó perquè suposaria una forma de fer el ridícul per part de la junta blaugrana.

Qui també ha criticat la possible arribada de Paulinho al Barça ha estat l’ex candidat i ex membre de la junta blaugrana, Toni Freixa, qui s’ha queixat de l’overbooking al mig del camp blaugrana i del preu excessiu pagat pel brasiler.

Lectures 2354 vegades per 300 lectors

Comments Closed