SHARE
Laporta i V.Font en un fotomuntatge amb altres possibles candidats
Laporta i V.Font en un fotomuntatge amb altres possibles candidats

Joan Laporta i Víctor Font no han arribat a cap pacte per anar junts a les properes eleccions a la presidència del Barça. Avui el diari As afirmava que existia una aliança entre els dos per la qual  el primer tornaria a presentar-se, aspecte desmentit del tot a Racó Blaugrana per fonts més que properes a l’ex president blaugrana i a Victor Font.

En la noticia s’afirmava que el pacte comptaria amb un repartiment de tasques, per Víctor Font seria l’àrea executiva i per Laporta la part institucional, deixant entreveure que ell s’ocuparia només de les fotos, un fet que per poc que es conegui l’ex president és força complicat.

Fonts més que properes a l’ex president Laporta han confirmat a Racó Blaugrana que  no hi ha res de cert en aquest pacte entre els dos, i que a més es desconeixen  quin pot ser l’origen d’aquesta noticia. Tot això quadra amb el discurs articulat fins ara per Laporta, de suport total a l’equip i que no quadraria amb l’anunci d’una aliança a les portes d’un partit tant important com el de demà a Manchester.

Desmentit confirmat també a Racó Blaugrana per fonts molt properes a Víctor Font, que afirmen que no hi ha cap cap aliança amb ningú . A més d’afirmar que ells segueixen treballant per oferir al soci un projecte com el que pensen que el Barça necessita, però que encara no tenen res decidit.

Lectures 2108 vegades per 379 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY