SHARE

Fa menys de dos mesos quan el directiu de l´Àrea Esportiva del Barça, Bartomeu, va donar per tancada la plantilla del Barça; i Zubizarreta, Director Esportiu, va dir que no feia falta fitxar perquè els recanvis ja eren a la Masia, la majoria de columnistes del Mundo Deportivo aplaudien l´actitud presa per la Directiva. Austeritat i pedrera. No sabem ben bé si Guardiola pensava igual…

Sorprèn de cop i volta, avui, el canvi de rumb. Nolla, Rico i Aguilar escriuen un article cadascú demanant i suggerint més fitxatges al mercat d´hivern. Nolla en demana dos, un defensa i un davanter; Rico i Aguilar puntualitzen que s´ha de fitxar al mercat d´hivern.

Canviem ràpid d´opinió quan ens convé i això va tant per la Directiva del Barça com per la premsa afí al “nou règim”.

I aquesta és la línia entre tenir una estratègia a llarg plaç o no tenir-ne cap. El Barça no té estratègia a llarg plaç avui en dia. La direcció esportiva va fer ulls clucs i no va saber preveure el que tothom veia com evident: plantilla més curta, any després de mundial… I el mateix  va succeir amb la gespa: prenem decisions “a toro pasado”, quan el problema ja s´ha convertit en enfermetat, perquè no hem estat capaços de detectar l´evidència davant els nostres nassos.

Sembla com si la Directiva ara mateix veu evident que s´ha de fitxar i troba en els mitjans de comunicació un perfecte aliat per llençar una campanya per salvar els mobles i anunciar que es vol canviar el perfil de la plantilla, tot i que llencin un missatge totalment contradictori amb el que abans havíem dit.

Tots sabem, per experiència, pel que li ha passat a la majoria d´equips que han fitxat al mercat d´hivern, que els fitxatges del mes de gener no solen donar resultat. La solució era fitxar quan tocava, quan tenien temps, però llavors no van voler pagar els 50 milions d´euros que demanava l´Arsenal per Cesc. Ara mal comprarem a Pastore per 40. Ridícul.

Tornen els temps on els periodistes esportius, s´arremanguen la samarreta i comencen a fer d´entrenadors del Barça. No anem bé..

Lectures 5155 vegades per 1246 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. Quina mafia! Això es un cop d´estat mediàtic!

    Quan Bartomeu no volia fitxar, escrivim articles dient que no fa falta fitxar…..
    Quan Bartomeu s´adona que l´ha cagat, a escriure articles tots juntets d ela mà per dir que ara si fa falta fitxar…

    Tot això ja se sabia òstia! Tan parlar del Txqiui i quina colla de babaus…

LEAVE A REPLY