SHARE

El dimecres la majoria de clubs de futbol de la LPF van signar un acord per a reduir els drets de televisio de Barça i Madrid del 44% actual al 34%. Aquesta mesura pot representar una pèrdua de dozenes de milions d’euros pel Barça a partir del 2015, una vegada acaba el contracte de Mediapro, actual distribuidora dels drets de televisió de futbol.

Barça i Real Madrid han gaudit fins a la data d´avui d´uns ingressos televisius importants i sembla que no han sabut guardar els seus propis interessos davant la pressió dels altres clubs encapçalada pel sempre bel.ligerant Del Nido. Cedir del 44% al 34% és deixar d´ingressar quasi un 25% menys d´ingressos, tenint en compte que cada punt percentual representa molts milions. Algu del Barça quantificarà exactament en milions els ingressos perduts per aquesta mala negociació?

Si el Barça està en un moment d´austeritat tan important, perquè Sandro Rosell no va encarregar-se de portar la negociació en primera persona? On estava Sandro mentre passava aixo? Defensant els interessos del Barça per intentar que en lloc del 34% fos el 36%? NO!!! Estava a Qatar donant suport a la candidatura pel mundial d’un pais (no democratic) i mirant el Brasil-Argentina.

I no trobeu estrany que Sandro Rosell i la directiva en si hagin deixat d´anar a les reunions de la Federació en una actitud de deixadesa total, sabent que allí Villar, Florentino i els àrbitres “campen a sus anchas”…?

Curiós que ell tingui negocis a Brasil i a Qatar (on té aquelles misterioses academies). Sembla que li interessen més els seus negocis que els ingressos del Barça!

Què en penseu?

Font: La Vanguardia versió Premium

Lectures 13691 vegades per 2360 lectors

Comentaris

11 COMMENTS

 1. El Madrid també perd el mateix i ningu diu res.
  Si ets tan llest ves tu a Madrid a negociar. I quan acabis ves a fer-li una fel.lació al Laporta. Ah no, que esta massa ocupat passant cada dia pels jutjats responent de (falses, segur) acusacions de blanqueig de diners.
  Si es un Sant!

  • Ostres! Podries tenir uns arguments més intel.lectuals, no? Fel.lacions i collonades…vaja vaja…
   Et recordo que una acusació no és una sentència ni una condemna. Sembles els del 2.0….

  • Les coses s´han de dir Jep. Si a Madrid les volen silenciar allà ells, nosaltres direm el que pensem. No fa falta fer comentaris com "fel.lacions", segur que sense necessitat de recòrrer a l´insult i la vexació saps defensar el teu punt de vista de forma més elegant i citant fonts.

   Gràcies per participar Jep!

 2. O sigui, si els del Madrid no diuen res, llavors hem de callar com putes? Tampoc a Madrid es diu res sobre due dilligences i aqui es fan. Quin argument més pobre deu meu!

 3. Aquest paio és un populista joder. Molt criticar el laporta per les seves relacions amb uzbekistan pero despues pumbaaa! Viatja a qatar! Un país islamista sense drets humans…flipa flipa flipa!

  I a la federació qui hi va? El Migueli?

 4. Lo de la fel.lació no entenc a que bé… doncs els que ens anyorem d´en Laporta tenim els titols i reconeixement mundial necessari per mostrar la nostra admiració (és més, la il.lusió en un futur millor) i mirar amb desconfiança als que si de cas mostreu aquest podent filia per aquest President actual. És més… el que ens costarà recuperar-nos d´un president del Barça, com l´actual… Un exemple és que no crec jo que en Pep es quedi ni un any més…

 5. Lamentem profundament la manca de llibertat d'expressio del fcb al retirar una pancarta inofensiva de la nostra plataforma al miniestadi…. Persistirem

  Estem profundament decepcionats després del incident ocurregut durant la primera part del partit al ministadi, en el transcurs del qual s´ha desplegat una pancarta amb el lema REFERENDUM, no han pasat ni deu minuts que empleats del club han volgut retirar la pancarta. Abans que la retiresin hem demanat el motiu, ja que la mateixa no insultava ni incitava la violència i no estaba colocada en un lloc on es tapés publlicitat ni la visibilitat dels espectadors. La primera resposta ha estat, que és un lloc privat i no es poden penjar pancartes. Quan li hem dit que nosaltres erem socis, i per tant formaven part del club privat. L´argument ha canviat i directament ens han dit, ho sento , són ordres del club, procedim a retirar la pancarta. No hem volgut polemitzar més i hem deixat que ens retiresin la pancarta, i hem abandonat el recinte voluntariament a fi efecte d´evitar més incidents.

  Una nit molt trista pels valors democràtics i de civisme d´ una entitat tan estimada per nosaltres com el Futbol Club Barcelona

 6. Avui 22 de novembre ha sortit toni freixa dient que el barça ha estat solidari amb la resta de clubs, perdent un tant per cent pero guanyant els mateixos diners segons ell. Som solidaris amb la resta de clubs espanyols donant diners, pero portem a judici al millor president del barça, que segons ells ha gestionat malament i ha perdut diners. Quina barra!!!!!

 7. Cada cop hi ha més votants d’en Rosell que se n’adonen del seu gran error.
  Esperem que el Barça no pagui les conseqüències d’aquests gestors mediocres que patim actualment.

LEAVE A REPLY