SHARE

 Navarro

1- Dos equips amb dubtes :  Barça i CSKA arriben al partit d’avui carregats de dubtes. Els blaugranes arrosseguen la mala maror generada per la inesperada derrota davant el Nanterre, mentre que els russos es troben en un mar de dubtes després de perdre de 26 punts a Istanbul  i de fer un joc poc convincent a la lliga domèstica. Pels dos equips la victòria serà un autèntic bàlsam.

2- Amb el talent no n’hi ha prou : El Barça ha tirat endavant la majoria de partits, com el del Guipúscoa Bàsquet, gràcies al talent individual d’homes com Marcelinho o Tomic. Per guanyar el CSKA el talent no serà suficient, sinó que els de Pascual hauran de sumar a la seva qualitat individual la dosi necessària de concentració defensiva per frenar un CSKA carregat de talent i experiència.

3- L’hora dels cracks : Es diu que els cracks han d’aparèixer en les situacions que l’equip més els necessita, sent-ne avui una d’elles. El partit d’aquest vespre és un dia ideal perquè homes com Navarro, Tomic o Papanikolaou donin un cop sobre la taula i tirin de galons per capgirar la situació de l’equip i aconseguir una victòria convincent que tranquil·litzaria l’entorn.

4- Guerra a la zona : Un dels factors claus del partit d’avui serà la guerra a la zona, on el CSKA disposa d’una bateria de pivots de primer nivell com Kristic , Hynes i Kaun. Amb l’absència de Lorbek, el Barça perd força a la pintura, amb la qual cosa, carregar amb faltes personals els interiors russos i el plus defensiu que pot aportar Dorsey seran vitals. Per altra banda, qui domini el rebot tindrà molt a guanyar.

5- El factor psicològic :  El partit d’avui és un d’aquells enfrontaments on el cap hi juga un paper igual d’important que les cames. Els blaugranes han de mantenir el cap fred i mantenir-se forts davant les adversitats que hi pugui haver al llarg del partit. Els de Pascual han de ser capaços d’oblidar les imprecisions comeses en els darrers partits i oblidar-se del nerviosisme de l’entorn, que en cas de derrota augmentaria en condicions molt perilloses.

Lectures 2729 vegades per 701 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY