SHARE

Tomic

 

1- Mantenir la línia ascendent : El Barça té una bona oportunitat per mantenir la línia ascendent mostrada en els dos últims partits. Després de la derrota davant el Nanterre els blaugranes han elevat el seu nivell defensiu i jugadors com Navarro o Huertas han donat el pas endavant necessari. Davant el Budivelnik Kiev els blaugranes tenen l’oportunitat de deixar descartat un dels seus rivals i de gairebé esvair els dubtes respecte el seu joc.

2- Profunditat de banqueta : El conjunt ucraïnès  disposa de jugadors de qualitat a la seva plantilla, com el lituà Darjus Lavrinovic o l’ex Manresa Micah Downs, no té la profunditat de banqueta que si disposa Pascual. Els ucraïnesos tenen un molt bon cinc inicial, però pateixen a l’hora de fer rotacions, factor que al Barça ha d’aprofitar per dur el partit a un alt ritme de joc.

3- Pista complicada : La pista del Budivelnik Kiev no és gens fàcil, ja que el totpoderós Fernebahce va tirar el partit endavant a partir del quart quart i el Partizan en va sortir derrotat. El conjunt ucraïnès té una forma de jugar de fora cap a dins amb cinc jugadors oberts que pot generar dificultats als interiors blaugranes. A més cal afegir l’inconvenient que suposa el llarg desplaçament fins a Kiev.

 4- Desconnectar Summers :  L’aler pivot nord-americà és la principal estrella del conjunt ucraïnès. Summers és un quatre que pot posar perfectament la pilota a terra i que té bona mà desde 6,75. Si el Barça sap desactivar-lo, tindrà molt a guanyar ja que amb Summers desactivat el Budivelnik només podrà fiar la seva sort al tir exterior.

5- Evitar les desconnexions : Malgrat les convincents victòries davant el CSKA i el Canàries, els blaugranes no han de baixar el peu de l’accelerador. Els de Pascual han de conservar a la seva memòria el que va passar davant el Nanterre, i han de tenir clar que una petita desconnexió en el joc, aspecte que acostuma a succeir al tercer quart, pot suposar perdre el partit amb la nova aparició de dubtes en el si de l’entorn.

Lectures 3852 vegades per 767 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY