SHARE

oriol rosell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oriol Rosell és un dels debutants amb Catalunya pel proper partit contra Cap Verd i es mulla per una Catalunya independent. El mig centre format a les categories inferiors de Barça i Espanyol, i que es va proclamar campió de la Major League Soccer amb el seu equip, està més que orgullós de formar part del combinat català el proper dilluns i defensa el seu Sí Sí a la consulta en una entrevista al web de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes.

El futbolista, que ja va lluir una estelada en les celebracions del títol aconseguit amb el seu equip, es mostra molt contyent amb que es pugui fer una consulta i  defensa que “Arribats a aquest punt, que tinguem la possibilitat de fer-ho i dir “sí, sí” i cinc vegades “sí” és la millor manera”. A  més el jove futbolista, nascut fa 21 anys a Puigreig, afirma que renunciaria a participar amb la selecció espanyola perquè “Primer és el que penso, els meus ideals, i si em diguessin d’anar-hi i digués que sí jo seria el primer desil·lusionat. Em trencaria el cor a mi mateix, per tant està clar que no”.

A més el jugador insta a la resta de jugadors a expressar-se lliurement al voltant de les seves preferències, afirmant que “En el temps en el que estem jo crec que tenim el dret de poder decidir i expressar-nos lliurement sense que ningú ens persegueixi per les nostres creences.” A més explica que el fet que ell celebres els èxits del seu equip als Estats Units ha servit per donar a conèixer la realitat catalana al món i “Ara que vaig a la Selecció Catalana em faran reportatges a la premsa americana i tot tindrà més transcendència. Com més gent arribi el nostre sentiment, millor”.

Futbol-UriRosell-Camp

Lectures 4046 vegades per 776 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY