SHARE

barça qatarEl Barça i Qatar Airways podrien estar a prop de signar la renovació del seu acord de patrocini però només per la propera temporada. Segons explica el diari Sport, el club blaugrana es plantejaria firmar un acord a curt termini amb els qatarís,per cobrir despeses la propera temporada i afrontar la recerca d’un patrocini més llarg la propera temporada.

Segons la informació el club blaugrana es plantejaria aquest acord de només un any, a raó de 35 milions d’euros, per fer front a la darrera sentència del cas dels terrenys de Can Rigalt, que obliga a comprar de nou els terrenys per 47 milions. Més enllà del fet que la sentència s’hagi conegut aquesta setmana, aquesta renovació exprés no sembla un exemple de  la planificació adeqüada per part de la junta actual. 

Des de les eleccions de fa un any , la junta i el president Bartomeu coneixien del fi de l’acord de patrocini, temps més que suficient per buscar un partner que complis les exigències del Barça, pagar uns 65 milions a l’any.  Unes quantitats a les que no arribaria  per exemple Amazon, qui ahir RAC1 va mostrar com la segona opció amb Qatar i qye seria l’opció pels 4 anys restants de presidència de Bartomeu, però que seria una opció per res treballada tampoc encara des del club.

Per tant, l’acord a corre cuita amb Qatar, en cas de confirmar-se, seria un nou exemple de mala planificació del club en els darrers anys, després de les exèriències per exemple del fitxatge de Neymar. 

Lectures 5292 vegades per 677 lectors

Comments Closed