SHARE

El canari ha parlat d’ ell i  d’altres aspectes de l’actualitat blaugrana

pedroPedro ha parlat  en una  entrevista a  “Esports Cope” i ha repassat entre d’altres temes la possible arribada del brasiler, de la seva falta de gol, del seu tècnic i, com no, del derbi del  diumenge.

Respecte a Neymar, el davanter blaugrana ha afirmat que “sabem que pot estar aquí. Mai se sap si pot encaixar. El que sí es cert és que és un dels millors del món, i es mereix estar en el millor equip del món”.

Sobre la seva manca de gol en aquest inici de temporada, Pedro ha reconegut que “estic en una ratxa negativa perquè no marco”, però tampoc s’ha mostrat preocupat pel tema perquè “tinc d’estar tranquil i fer  la meva feina, perquè segur que el gol arribarà”.

Al voltant de la tornada  del seu  tècnic  ha dit que “se’l veu amb  moltes ganes. Esta amb moltes forces, dirigint l’equip ja, i això per nosaltres és la més gran  alegria”, a més d’esperar que pugui estar a la banqueta diumenge.

També ha parlat de l’exemple del Tito i d’Abidal, perquè “són exemples a seguir pel que han viscut i el que han lluitat”, unes circumstàncies  adverses que “serveixen perquè estiguem més units”.

Respecte al derbi contra l’Espanyol, el canari ha afirmat que “ un derbi sempre és bonic”, perquè “tot i que estan mal classificats és un bon equip i serà un rival dur a batre”.

 

Lectures 1341 vegades per 424 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY