SHARE

  Pedro marxarà a la Premier però el seu destí no serà Manchester sinó Londres,al Chelsea. El canari ara si sembla a prop de concretar la seva sortida rumb a Anglaterra,i lluny del que s’ha vingut dient,el seu destí seria l’equip de Mourinho,que pagaria 28 milions fixes més dos variables pel davanter.

Els londinencs,necesitats de reforços després de sumar un punt en dues jornades i caure golejats pel City, haurien superats les ofertes de United i City pel canari. El futbolista passarà reconeixement mèdic a les proximes hores,segons ha avançat Marca,i aleshores es faria oficial el traspàs.

El desenllaç sorpresa del cas el trobaríem en les tenses relacions de Van Gaal amb Víctor Valdés,amic del canari i a qui el tècnic ha aparat de l’equip,al igual que De Gea,amb qui el blaugrana també ha compartit vestuari a la selecció. També ha ajudat la presència de Cesc als londinencs i el fet que aquests s’hagin apropat més als 30 milions demanats pels blaugranes,la darrera oferta del United era de 25 fixes i 5 variables. 

Lectures 1835 vegades per 365 lectors

Comments Closed