SHARE

pete mickealPete Mickeal entén la postura del Barça al no renovar-lo   però no tanca la porta a un futur de blanc. L’aler nord americà s’explica en una entrevista en exclusiva a Mundo Deportivo, de la que aquí apuntem les frases més destacades.

La decisió de no seguir

“Ho hem decidit junts, les dues parts hem considerat que era millor no  continuar. Ha estat una  conversació de cavallers” “ He parlat amb Gil Rodas, amb el qui no només tenim una relació pacient-metge sinó també d’amistat. També he parlat amb Raventós i Creus”.

Els seus sentiments envers el Barça

“Els meus sentiments cap al Barça segueixen essent els mateixos i no canviaran mai.La gent m’ha demostrat el seu suport i estimació, m’han trucat, han estat al meu costat, han dit coses bones de mi com Sada ( va dir que no imaginava un Barça sense Mickeal) han demostrat ser companys de veritat”.

Comprensió cap al club

“Entenc el club. A mi em queda almenys un mes per poder jugar a bàsquet i l’equip començarà d’aquí poc els entrenaments de matí i tarda. No estic preparat per jugar ara al Barça. El Barça era  la meva primera opció. No ha pogut ser”.

El seu futur

“Tothom sap que seguiré jugant. La meva primera opció és la NBA, on Sixers i Lakers han mostrat interès seriós en mi”

La possibilitat de marxar al Madrid

“La meva primera opció era el Barça però ara sóc un jugador lliure. Quan estigui en forma escoltaré a tots els equips que de veritat em vulguin” “Clar que em motivaria jugar contra el Barça. “Sóc un jugador molt competitiu i no temo a ningú. I  menys a dos nens com Papanikolau i Hezonja”.

 

 

Lectures 2765 vegades per 680 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY