SHARE

pete mickealPete Mickeal no vestirà l’any vinent la samarreta del Barça de bàsquet. El Barça ha anunciat avui amb un fred comunicat  a la seva pàgina web que el jugador i el club han arribat a un acord per no continuar la seva relació contractual, en el que és un nou cas Abidal, doncs  el club hauria promès al jugador que comptaria amb ell en cas de recuperar-se com ha fet.

El motiu esgrimit pel club per trencar la relació amb l’aler nord americà són els informes mèdics al voltant del seu estat de salut, ja que mentre que als Estats Units se’l considera apte per la pràctica de l’esport els metges del club no ho consideren igual. De fet, el jugador i el seu entorn han confirmat que volen  seguir  jugant la temporada vinent, s’ha parlat d’oferters de Lakers i de Sixers i tal i com varem avançar ahir de la possibilitat que acabi amb la samarreta del Madrid.

De fet, la reacció de l’entorn del jugador l’ha manifestada un dels seus agents, David Carro, afirmant que “Als EEUU tenen una opinió mèdica i aquí en tenen una altra. Ell seguirà jugant.”, a més de destacar que “Només tinc bones paraules pel club. Recordo com l’han tractat durant tot aquest temps. En Pete no volia forçar la situació”.

Sobre el seu futur, ha deixat obertes totes les portes afirmant que “Té les mateixes opcions d’anar al Madrid que a qualsevol altre equip. Tots els grans han preguntat per la seva situació”, a més de destacar el suport de la gent i preveure una futura rivalitat dient que “Ell estima el club i l’afició i sent el Palau com a seva. Potser, ara li toca tornar-hi com a rival del Barça. Veurem”.

La seva marxa ha provocat una onada de reaccions contràries a la decisió del  club, molt similars a les que es van produir quan no es va renovar Abidal, doncs al nord americà hauria estat el mateix president Sandro Rosell, segons RAC1, qui li hauria promès  seguir en cas de recuperar-se, promesa que de nou el club i el president han incomplert.

Lectures 2999 vegades per 695 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY