SHARE

Els tres millors jugadors del mónDilluns passat el Barça va viure una jornada històrica, una jornada de les que costarà que es torni a veure. Tenir tres jugadors d’un mateix equip nominats a la Pilota d’Or ja és difícil, però el fet que els tres fossin jugadors de la Masia afegeix èpica a la gesta. El Barça va tornar a demostrar que el treball i la inversió que va començar Núñez fa 30 anys té un rendiment incalculable si la feina es fa bé. El club assistia doncs a una festa del barcelonisme on, a pesar del guanyador, l’èxit estava assegurat: L’ordre dels factors no alteraria el resultat.

Titulars com “Se ha ninguneado España” o “Messi deja a España sin el Balón de Oroaquest últim del Marca demostren el que esperaven de la Pilota d’Or. Aprofitant que els 3 candidats eren del Barça, això ja no ho podien canviar, haguessin utilitzat la possible victòria de Xavi o Iniesta per fer la Pilota d’Or a la Roja. El curiós del cas té a veure amb el premi al millor entrenador, encara no he pogut veure a cap personatge queixant-se que el millor entrenador no sigui Vicente del Bosque…  Lloances a Mourinho i poca cosa més.

Messi, Iniesta i Xavi són els tres millors jugadors del món, i bons companys de vestidor. Alguns, però, desitgen que es creï un conflicte intern al vestidor blaugrana pel fet que Messi ha tornat a guanyar la Pilota d’Or. De moment, a Madrid les veuen passar, i que duri… Nosaltres ja ens repartirem la pilota d’Or entre 3 si convé, perquè aquest vestuari està unit, i així ho ha demostrat i ho seguira demostrant.

Felicitats Pep! El mestre Guardiola (que avui fa 40 anys) va tornar a posar, una vegada més, el català al nivell que es mereix. Ha de fer il·lusió que qui t’entregui la Pilota d’Or sigui el teu entrenador, més en el cas de Messi, que ja ha dit obertament que és el millor entrenador que ha tingut des que juga a futbol.

Lectures 5019 vegades per 1479 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY