SHARE

Piqué 2

Gerard Piqué ha comparegut en roda de premsa i ha intentat calmar els ànims d’un entorn crispat amb les dues últimes derrotes. ” M’agraden les crítiques i les accepto si són constructives i basades en el respecte, però considero una falta de respecte quan ens pregunten si entrenem bé, tal com se li va qüestionar a Iniesta”. Pel central blaugrana, preguntes d’aquest estil suposen una falta de respecte a l’entrenador, l’equip tècnic  i a la plantilla.

Per altra banda, el defensa blaugrana ha defensat la capacitat de reacció de la plantilla per redreçar el rumb en els propers partits. ” Tinc molta fe i confiança en aquest equip”, ha recalcat Piqué, que també ha defensat a tres membres de l’equip ressentment assenyalats com Puyol, Iniesta o Xavi, recordant que han estat peces vitals dels èxits obtinguts pel club en els darrers anys.

Tanmateix, Piqué ha volgut treure foc a la derrota a San Mamés i ha relativitzat les crítiques rebudes. “A la primera part vam jugar molt bé i només vam concedir una ocasió de gol. És cert que després del gol no vam saber reaccionar i tothom s’ha quedat amb aquests últims vint minuts i s’ha barrejat amb el partit d’Amsterdam”, ha insistit un dels líders de la defensa del Barça, que ha remarcat  què l’equip tot i jugar de forma més directa no ha perdut l’estil, així com també ha lloat la feina de Martino.

El central balugrana ha recalcat la importància de mirar cap endavant i de no mirar el passat.” No ens podem comparar amb l’equip que va guanyar les sis copes perquè és una comparació que està perduda, sinó que cal pensar en el proper partit per mostrar que no estem immersos en una depressió profunda, ja que el toca és aixecar-se i seguir guanyant”, ha deixat ben clar Piqué

 

Lectures 4404 vegades per 992 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY