SHARE
Masche-Mathieu, la parella amb més minuts jugats
Masche-Mathieu, la parella amb més minuts jugats

El PSG-Barça és la primera prova seria de l’equip de Luis Enrique des de l’inici de temporada i l’11 que tregui avui l’asturià pot donar pistes al voltant de quin pot ser el seu onzé de gal.la. El test permetra veure quina és la parella de centrals escollida pel tècnic, doncs de moment els seus canvis a l’eix de la defensa, i a tota la línea defensiva, han estat constants.

A tener del que hem vist fins l’ara, i dels minuts disputats per cadascún dels seus homes, els escollits avui serien Mathieu, 448 minuts, i Piqué, 315 minuts fins ara, tot i que aquesta és una parella que encara no hem vist, aquí les repassem totes.

Mascherano-Mathieu 241 minuts 

Ha estat la parella escollida d’inici en 4 dels 8 partits disputats fins ara per l’equip,  tot i que només en una ocasió han completat el partit sencer junts a l’eix, només al camp del Llevant.Uns cops les expulsions, com contra l’Elx, i altres els canvis, Atlètic o Granada, no han permés que completessin el partit sencer.

Bartra- Piqué 180 minuts

Els dos futbolistes només han començat dos partits com a parella a l’eix defesiu, Apoel i Granada, però els han completat sencers, tot i que el rendiment de l’equip en els dos no ha estat el millor possible.

Piqué-Mathieu 135 minuts 

Una altre parella amb només 2 partits  junts, i amb només un com a titular, al camp del Vila-real, tot i que els dos futbolistes podrien ser avui els escollits per Luis Enrique contra el campió francès, són els que acumulen més minuts.

Bartra-Mathieu 72 minuts

La parella amb menys minuts, en concret la segona meitat del debut en lliga per l’expulsió de Mascherano i la part final del partit del darrer cap de setmana contra el Granada, i que té poques opcions ser l’escollida pel tècnic avui donada sobretot la poca confiança en el jove central que no mostren les dades, 252 minuts per davant dels 241 de Mascherano, però si les sensacions.

 

Lectures 3217 vegades per 471 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY