SHARE

La Plataforma Èxit Blaugrana ha publicat un comunicat on reclama seny al President del FC Barcelona Sandro Rosell. Els membres d’Èxit Blaugrana consideren que Sandro Rosell ha de tornar a la “centralitat” que el va portar a ser escollit president per una inmensa majoria social a Can Barça i allunyar-se de decisions polèmiques sense el consentiment del soci blaugrana.

Aquest és el document íntegre de la Plataforma Barcelona Èxit Blaugrana:

Èxit Blaugrana, plataforma independent del Barça que va avaluar el procés electoral de forma exhaustiva i que defensa com a valors intrínsecs del Club la democràcia, la participació i la transparència, reclama que:

1. La Junta Directiva de Sandro Rosell torni a la centralitat que la massa social li va otorgar a les eleccions del passat 13 de juny de 2010 de forma majoritària.

2. Les decisions preses per la Junta Directiva com la quasi eliminació de les seccions amateurs, la reducció de les seccions professionals, l’acord unilateral amb Qatar Foundation que els socis no han pogut avaluar i la falta de transparència en la Due Dilligence han de ser recfiticades i complir així les promeses electorals compromeses amb els socis.

3. Els diferents segments del barcelonisme facin pinya per potencia l’actual model de Club que ha portat als èxits més grans de la centenària història del Barça.

Font: Exit Blaugrana

Lectures 4215 vegades per 1519 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY