SHARE

El senyor Eduardo Inda, directo de marca.com, ja pot estar més que content. Al final s´han complert les seves pregàries, els seus desitjos i avui haurà pogut dormir ben calentonet: per fi, han parat  Messi, tal com ell volia, per “lo criminal”.

La campanya d´Eduardo Inda ha donat els seus fruits i els equips de futbol ara ja saben que han de fer per poder derrotar al Barça: destrossar  Messi. Ja fa temps que sabem que la categoria del periodisme esportiu és realment patètica. No només a Madrid, no ens enganyessim pas: a Catalunya també tenim  personatges molt patètics que emplenen columnes dels principals diaris esportius catalans.

El problema rau en el fet que en aquesta ocasió és el director d´un diari qui pren part activa en el joc i demana als futbolistes que s´encarreguin d´esborrar  Lionel Messi del terreny de joc. No és ruc el senyor Inda, sap precisament que la diferència entre tenir o no al millor jugador del món es pot traduir en èxit o fracàs.

Els mitjans de comunicació mouen masses i són totalment responsables del que diuen, fan i proposen davant de la seva audiència. La directiva del Barça hauria de prendre cartes en l´assumpte i no deixar passar aquest episodi per alt. Hi ha un organisme anomenat Comité de Competició i el Barça hauria de demandar judicialment a Eduardo Inda per fer enaltiment de la violència futbolística de forma declarada.

Però això ja sabem que no passarà. Primerament perquè la directiva de Rosell no serà capaç de dir “ni mu”, com sempre, i segona perquè a Madrid ho veuen tot de manera diferent de com nosaltres veiem les coses. Més aviat serien capaços de proposar el senyor Inda com a Prem Nobel de la Pau. Amb tot la Junta Directiva del Barça ha d’actuar!

Hi esteu d´acord?

Coses interessants: Grup del facebook per l´expulsió del món del periodisme d´Eduardo Inda (30,000 fans)

Lectures 3409 vegades per 1233 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY