SHARE

Linas Kleiza

 

1- Primer test seriós : El Barça afronta el primer gran examen de la temporada veient-se les cares amb un dels favorits per fer-se amb el títol, el Fenerbahce. Els turcs són l’equip que més ha invertit en reforços fent-se amb jugadors de primer nivell com l’ex NBA Linas Kleiza i retenint a primeres espases del bàsquet europeu com Bojan Bogdanovic. Una victòria davant els turcs, malgrat que no sigui definitiva per el transcurs de la competició, permetria als blaugranes donar un cop sobre la taula i mostrar a Europa les seves credencials.

2- Concentració màxima : Si el Barça vol guanyar a Istanbul, haurà d’estar concentrat durant els 40 minuts. Els de Pascual no poden repetir les desconnexions dels darrers partits perquè amb jugadors com els que té el Fenerbahce suposa tenir mig partit perdut. El Barça ha de ser capaç de mantenir-se intens en defensa i jugar amb criteri en atac, quelcom que els primers partits de la temporada no ha fet.

3- El factor Obradovic : Zeljko Obradovic és l’entrenador que millor es mou  en el terreny pantanós més enllà del parquet, factor que el Barça no ha d’obviar. Si els de Pascual volen guanyar no han de caure en les provocacions dels turcs, que voldran dur el partit cap a aquest terreny aprofitant la forta pressió que el seu entrenador sap exercir sobre els àrbitres. Els de Pascual s’han de centrar només en el que passi dins la pista.

4- Duels de titans : El partit d’avui presenta una sèrie de duels entre titans del bàsquet europeu, amb parelles de ball de luxe en totes les posicions. Els enfrontaments individuals entre Marcelinho i Mccalebb , Navarro i Bogdanovic, Papanikolaou i Bjelica,  Nachbar i Kleiza i Tomic i Zoric marcaran el transcurs dels partit. L’equip que surti més ben parat dels aparellaments entre les seves estrelles tindrà molt a guanyar en un partit on el talent individual pot decidir en qualsevol moment.

 5- Les ajudes i els secundaris : A banda dels jugadors que acaparen els focus, hi ha dos aspectes més que cal tenir ben presents. Per una banda les ajudes defensives que pugui fer Dorsey sobre Kleiza, tenint present que tant Lampe com Nachbar no són grans defensors,  i el cop de mà que pugui donar Sada per defensar a Bogdanovic. Per altra banda el paper de jugadors secundaris com Abrines, Dorsey o el mateix Sada pot ser clau en un partit on els focus i les estratègies defensives estan dissenyades per frenar a les estrelles del conjunt blaugrana

Lectures 2551 vegades per 657 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY