SHARE

bartomeu-laporta-benedito-freixa-font-22123Tant l’entorn blaugrana com la pròpia junta tenen molt present que el proper estiu viurem un procés electoral a can Barça. En aquest context, les enquestes i els rumors són freqüents, per aixó avui ens hem decidit a fer una radíografia de quina és la situació de cadascún dels noms que sonen per ser a unes futures eleccions al club.

Joan Laporta.L’esperat.

L’ex president és, a hores d’ara i pel que reflecteixen totes les enquestes, el principal favorit en unes futures eleccions. La seva exitosa etapa al capdavant del club i el canvi a pitjor sofert pel mateix amb la junta actual, el col.loquen com la opció esperada per molts culers doncs Laporta encara no ha decidit si apuntar-se o no a la carrera electoral.

Josep Maria Bartomeu.Continuisme?

L’actual president blaugrana té la intenció de liderar la candidatura continuista que surti de la junta actual,tot i que alguns companys de junta podrien no compartir aquest desig de Bartomeu. El nom d’altres figures com Javier Faus o Jordi Cardoner podrien ser la cara nova d’una junta de la que molt probablement  no en sortirà una única llista.

Agustí Benedito.L’invisible.

Tot i la seva segona posició als darrers comicis i la seva intenció declarada des del primer dia de ser als propers, les enquestes el situen molt per darrera d’altres opcions. La seva estratègia de visites a penyes i sopars amb socis podria no ser suficient per contrarestar la seva manca de presència mèdiatica i la seva tibiesa en algunes situacions viscudes a can Barça els darrers anys.

Jordi Farré. El nou.

Ell i la seva Gent Normal es presenten com l’opció renovadora de cara a optar a dirigir el club. Tal i com ells han manifestat tant en la seva presentació com en la seva darrera roda de premsa i en  una entrevista al Racó , la seva intenció  de ser a les properes eleccions és ferma i no tindran problemes amb el tema dels avals, un requisit que frena i molt a d’altres barcelonistes.

Víctor Font. L’incògnita.

L’empresari afincat a Dubai és un dels noms que més venen sonant a l’entorn blaugrana com a presidenciable.Present als darrers comicis en l’equip de Marc Ingla, les seves darreres manifestacions fan preveure que serà a uns comicis tot i que ell i el seu equip estiguessin més preparats per uns comicis a l’any 2016.

Joan Castells.El rumor.

El president de l’asseguradora FIATC i que fou vice president a l’època de Joan Gaspart és un dels nous noms que sonen. El seu és juntament amb el d’altres noms  com Toni Freixa, qui estaria pensant molt seriosament encapçalar una llista, Jordi Majó, present als comicis del 2003, o Albert Perrín, qui estaria treballant per muntar una candidatura, els que actualment sonen per optar a uns comicis al club.

Lectures 2665 vegades per 519 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY