SHARE

Bartra, Muniesa, Cuenca, Montoya i Jonathan Dos Santos són els altres noms que la Junta ha de tractar perquè acaben contracte a finals d’aquesta temporada. A partir del gener, podrien negociar amb qualsevol altre club.

Rafinha ha estat el darrer en debutar en el primer equip del Barça -ho feu al darrer partit de Copa a L’Hospitalet- però podria ser el primer dels joves del planter en renovar contracte amb el Barça. La seva relació amb el club finalitza el proper juny.

En paraules d’ahir a l’agència Efe, l’hispano-brasiler afirma que la seva renovació va por bon camí. Tot i així hi ha diferències: mentre el club la voldria a llarg termini, el seu pare voldria que fos només fins el 2013.

La del germà de Thiago és una més de les renovacions que  la secretaria tècnica ha d’afrontar. A més d’ell, fins a 5 jugadors més acaben contracte  al final de la present temporada.  Entre aquests hi ha un home amb molt de protagonisme al primer equip darrerament, Isaac Cuenca. L’explosió del reusenc pot haver arribat a sorprendre a molts i ara s’haurà de córrer per firmar la renovació del reusenc.

A més d’ell, dos dels millors defenses del segon equip també hauran de decidir què volen fer amb el seu futur. Bartra, a qui es vol garantir un lloc al primer equip la temporada vinent, i Muniesa, sobre el qui el club té una opció de renovació.

Diferent és el cas de Montoya, lateral dret del Barça B. El seu cas és el més  complicat pel fet que fins hi tot a arribat a ser convocat  per la selecció espanyola. Disposa d’unes condicions excel·lents per a una posició que al primer equip monopolitza Alves.

Més fora del club es  troba Jonathan Dos Santos. El mexicà acaba la seva vinculació  amb el club al juny. Dos Santos ja va tenir un peu i mig fora a l’estiu però a sortida de Romeu va fer que es quedés en un filial en el que és el jugador que més minuts ha disputat fins ara. No obstant, la seva posició de mig centre al  segon equip i inclús la  de lateral que ha ocupat recentment amb Guardiola semblen prou ben cobertes per pensar en la seva sortida, que inclús es podria accelerar al proper mercat d’hivern.

Lectures 3239 vegades per 1054 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY