SHARE

sandro rosellSandro Rosell a vegades sembla que viu en la contradicció permanent. Almenys això és el que creu el periodista Ramón Besa, tot un referent al món del periodisme, qui li dedica un article a El País titulat precisament  “La contradicció de Rosell”.

Primer de tot, el  periodista explica com el president va defensar la mesura ahir  en una entrevista, amb la frase lapidària de que prefereix un titular que no deixa entrar que no un  que diu que ha matat un nen, en la que per ell Rosell “S’immola davant el barcelonisme, que es queda atordit per la mesura i perplex per la reacció presidencial”.

Després explica la tradició de portar els nens a l’estadi, un fet que es produïa des de la inauguració del Camp Nou i que era “Un acte de fe i afirmació barcelonista”. Com bé explica Besa, tot i que el partit podia requerir una mesura d’aquest estil per les previsions d’assistència de nens , aquesta exigia “ La recerca d’una solució abans que denunciar el problema” i no una mesura dràstica com la pressa pel club.

Respecte als arguments del president, el periodista diu que “Han estat tant sorprenents que no només compliquen la comprensió de la mesura sinó que inviten a reflexionar sobre l’esperit de la norma”, fent servir termes  dràstics com asfixia o mort. A més, també destaca que la mesura  fos pressa en una junta sense el vica president de l’àrea esportiva, Jordi Cardoner, o que no s’hagin mesurat les conseqüències ni l’impacte de la notícia.

Pel que fa a més contradiccions, Besa assenyala que la mesura contradiu el programa electoral de l’actual junta, respecte als horaris familiars pels partits, s’oposa a la proposta de crear una Grada Jove i sobretot “Va contra l’esperit del més que un club”. Per tot això i altres decisions, el periodista creu que “A vegades sembla que Rosell hagi vingut d’un altre club que no és el Barça, i no perquè sigui soci, que ho és des  que va néixer, sinó per la seva falta de sentit comú i facilitat per complicar-se la vida amb  les coses més insospitades”.

 

 

Lectures 3181 vegades per 824 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY