SHARE

El Barça s’enfrontarà a la Reial Societat aquest dissabte a les 18:00 de la tarda a l’estadi d’Anoeta en partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Els blaugrana retornen a la competició després d’una setmana de comprisos de seleccions, disposats a continuar la lluita per la lliga que aquest any promet ser molt dura.

El rival del Barça, la Reial Societat, va derrotar l’equip de Guardiola l’any anterior per 2 gols a 1, en un dels darrers partits de la competició, que malauradament Montoya recordarà per ser el del seu debut a la primera divisió passat per aigua, ja que el de la pedrera es va lesionar greument.

Real Sociedad – Barça, partit post-seleccions

El Barça viatjarà a Donosti amb quasi tots els seus efectius. Guardiola tem els partits post-selecció, sap que el ritme de competició s’ha trencat i canviar de xip no és fàcil. L’any passat el Barça perdia molts punts en partits post-selecció i ara mateix que les diferències entre Barça i Madrid són petites, els detalls compten i molt.

Cal veure com es trobarà Messi, si Puyol podrà jugar els seus primers minuts i si Guardiola pot confiar plenament en Alexis Sanchez i Cesc en partits de més brega com el dels proper dissabte.

No serà fàcil, però la batalla d’Anoeta és d’aquells partits claus per fer-se més forts, donar un cop de puny sobre la taula i demostrar que el Barça pot vèncer a domicili també per 0-6. Si el Barça pot, no ha de baixar el pistó, aquest any pot anar de punts i de gols. No es pot regalar ni un pal, ni un gol més sobre una golejada important. El Madrid espera a l’aguait, Guardiola ho sap i la Reial Societat pot pagar els plats trencats.

Lectures 2002 vegades per 691 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY