SHARE
pancarta 9n
La pancarta que es volia desplegar en un partit al Palau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Penya Almogàvers va denunciar ahir que el Club els va obligar a retirar una pancarta amb el missatge “Catalonia, Europe’s next state”. L’objectiu del grup d’animació era poder mostrar la pancarta des de la segona graderia en el minut 17:14.

El personal de seguretat del Barça i els Mossos d’Esquadra van supervisar la pancarta i van donar el seu vist-i-plau per a poder-la exhibir. Era de grans dimensions, pel que hauria estat impossible entrar-la sense aquesta autorització. Ara bé, un cop a dins, el personal de seguretat del Club es va dirigir fins a la segona graderia i va comentar als integrants de la penya que, per “ordres de dalt”, segons el periodista Jordi Borda del director general Antoni Rossich, no la podrien treure.

Aquest fet entra en total contradicció amb l’adhesió del Club al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i a la pròpia llibertat d’expressió. Durant el mateix partit es va poder veure, durant uns pocs segons, una altra pancarta que posava “La pitjor junta de la història”. També va ser retirada.

la pitjor junta de la històri

Lectures 4942 vegades per 787 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY