SHARE

Molts seguidors blaugranes no podran anar avui al Camp Nou. Segur que molts d´ells es pregunten: on es pot veure el partit del Barça contra el Saragossa? Quina canal de televisió dona el partit? I obviament, podem seguir el Saragossa Barça per internet? Volem ajudar-vos a resoldre aquestes preguntes.

Saragossa Barça per la TV.
El partit el donen els canals de televisió Gol TV i Canal + Liga, o sigui que el pots seguir des de casa o anant a un bar.

Saragossa Barça per internet.
Podreu seguir la retransmissió del Saragossa Barça per internet a través de diferents pàgines web:

Intergoles.com: Heu d´anar a la “home” d´aquesta pàgina, hi trobareu la graella de partits que es poden veure per internet i seleccioneu el partit Saragossa Barça. Allà us mostraran diverses opcions per seguir-lo en directe.

Atdhe.com: Heu d´anar a la “home” d´aquesta pàgina, hi trobareu la graella de partits que es poden veure per internet i seleccioneu el partit Saragossa Barça. Allà us mostraran diverses opcions per seguir-lo en directe.

Rojadirecta.com: Heu d´anar a la “home” d´aquesta pàgina, hi trobareu la graella de partits que es poden veure per internet i seleccioneu el partit Saragossa Barça. Allà us mostraran diverses opcions per seguir-lo en directe.

Per quin canal el seguireu vosaltres?

Lectures 4774 vegades per 1450 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY