SHARE

Sandro Rosell es reunirà aquesta tarda, a les 7 del vespre, amb els representants de la plataforma ‘Consulta Qatar’, que recull firmes per a que es convoqui un referèndum sobre el patrocini de QatarFoundation. La trobada està prevista des de fa dues setmanes i va ser el club qui la va proposar després que l’agrupació de socis que conformen ‘Consulta Qatar’ demanés al club incloure stands de recollida dins de les instal·lacions del club en dies de partit.

A la reunió hi seran presents Sandro Rosell i altres directius del Barça, així com Evarist Mutra, vocal i membre de la comissió delegada, per petició expressa d’aquest últim.

‘Consulta Qatar’ havia anunciat per a principis d’aquesta setmana un comunicat avaluant la situació. Finalment la plataforma ha decidit retardar-lo per a expressar la seva postura després de veure la postura del club. Per altra banda, ‘Consulta Qatar’ segueix la recollida de firmes ja que entén que el seu objectiu era que es portes a debat a tots els socis i no únicament a l’assemblea.

Lectures 2726 vegades per 865 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY