SHARE

La roda de premsa posterior al partit contra el Rubin Kazan ha estat molt més tranquil·la que les darreres rodes de premsa de Pep Guardiola. Avui no hi ha hagut temps per polèmiques, s´ha parlat única i exclusivament del partit d´aquest vespre, del rival i dels jugadors joves.

Guardiola ha considerat que “la victòria contra el Rubin Kazan té doble mèrit: en part per jugar contra un equip rus molt defensiu, i per una altra banda per la gran actuació de la gent que no té gaires minuts”.

Tot i que el grup del Barça era a priori el més assequible, Guardiola ha discrepat dient: “Els equips del nord d´Europa estan molt forts en aquestes altures de la temporada. Tan de bo l´any vinent ens toquin equips de més entitat, serà diferent”.

Li han preguntat a Guardiola si pretén guanyar la Champions amb 11 jugadors catalans: “L´objectiu no és només jugar amb jugadors de la pedrera sinó també guanyar títols. Tenim molts jugadors bons de casa, però sense els estrangers els títols no serien possibles. ”  Sembla que la Caverna vol enganxar Guardiola amb els pixats al ventre en el tema polític…

Lectures 5292 vegades per 2159 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY