SHARE

Sandro Rosell va declarar ahir que el barcelonisme havia de rebre amb civisme a Jose Mourinho, de forma educada, tal com som els catalans. Rosell va indicar que el millor seria que el soci es dediqués a  animar Pep Guardiola i l´equip a fons, fugint de personalismes i d’enemistats.

Rosell rectifica d´aquesta manera les declaracions que va fer la setmana passada quan va dir que “el públic rebria Mourinho com es mereixia. Rosell vol allunyar-se de la imatge massa apassionada molt propera a la que donava Joan Gaspart.

Xavi Bosch també va demanar al soci blaugrana que no cridi el càntic “ese porgués…..hijo **** es” fent referència a Jose Mourinho, ja que segons ell d´aquesta manera s´insulta un país i no aquests jugadors en particular. Bosch aboga per un “vete al teatro, mourinho vete al teatro” si l´ocasió s´escau.

Què en penseu?

Lectures 3613 vegades per 1112 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. Jo vull primer explicacions explicacions de quins afeccionats van anar abans a Paris i Roma, amb els miliers i milers d'entrades de compromisos, en números rodons 4000 a cada final, per davant de socis del Barça.
    I segurament molts ni van pagar ni l'entrada ni el viatge

LEAVE A REPLY