SHARE

sandro rosellSandro Rosell. Javier Faus i Jordi Moix explicaran demà quan es farà el referèndum perquè els socis aprovin una reforma integral del Camp Nou. Després que avui periodistes amb  bona relació a la junta ,com “hagin deixat força clar que l’opció  d’un estadi nou a la Diagonal era descartada, també hem sabut  que serà el propi president i  dos dels seus directius els qui explicaran la decisió que demà prengui la junta en una reunió que començarà a les 16:30.

Pel que hem pogut saber, el més probable és que es doni a conèixer sigui la data per realitzar el referèndum en el que els socis hauran d’aprovar o no  una reforma integral del Camp Nou. La intenció del club és que es faci en un  dia de partit per tal d’afavorir la màxima participació per part del soci, com es fa amb les assemblees, i que la consulta no es demori massa en el temps, donat que les obres de millora podrien  durar uns quatre anys.

Tal i com informa avui el sub director de Mundo Deportivo, Francesc “Pelikano” Perearnauel més probable és que  la junta de demà aprovi descartar l’opció d¡un nou estadi a la Diagonal, un fet del que ja estaria al corrent l’Ajuntament de Barcelona. De fet, el periodista deixa entreveure la directiva no vol que  la consulta es converteixi en un plesbiscit al voltant de la seva gestió, discutida en forces aspectes, a dos anys vista de les properes eleccions al club.

Si al final es descarta el projecte d’un nou estadi, un fet sensat en els temps de crisis actual, aquesta serà un fracàs del president Sandro Rosell, principal valedor del nou emplaçament que la seva junta no ha vist d’igual manera. A més, la discussió sobre el futur del Camp Nou no ha fet sinó generar divisions en la junta blaugrana, i la derrota final de l’opció presidencialista no fa sinó debilitar la seva figura dins la seva pròpia junta i fer créixer  el poder d’altres membres amb aspiracions de ser president com Carles Vilarrubí o Jordi Cardoner.

 

 

Lectures 3263 vegades per 891 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY