SHARE

El president cada cop té menys suports  a l’entorn blaugrana

Sandro Rosell sempre  havia pogut presumir que tenia una bon nombre de suports  a la premsa que el defensaven, molt abans ja que aquest accedís a la presidència del club, i que semblen haver-se cansat també del president.

El primer dels que se li va girar d’esquena a Rosell fou el Diari Gol, gran defensor durant molt de temps de les suposades qualitats de tot tipus del president i la seva junta  i que d’un temps ençà també s’ha convertit en el seu més acèrrim detractor. Així des del canvi en la seva línia editorial, s’especulà que per suposats favors no complerts pel president, el diari ha convertit Rosell i la seva junta en el blanc dels seus atacs més ferotges, amb la mateixa intensitat que fins llavors l’havien defensat. A més als darrers temps el setmanari dirigit inclús ha destapat algunes dades confidencials del club com el sou de Guardiola o Tito Vilanova, a més de posar en evidència  alguns comportaments poc  explicats com el tema del repartiment d’entrades per algun partit.

A més del canvi de postura del diari esportiu gratuït, també un altre de les webs que més ha defensat Rosell com és Pelikano, darrera de la qual tot fa pensar que  s’amaga el periodista Francesc Perarnau, porta des del passat 13 de gener  sense publicar. La web des de la qual sempre s’ha atacat a tot el qui ha discrepat en algun moment d’alguna  decisió  pressa per Rosell i els seus, la nostre web inclosa, podria ser el darrer “amic” que perd la confiança en el president, deixant en evidència que algú no està fent bé la junta quan fins i tot els qui més creient en ells els deixen de banda.

Lectures 7527 vegades per 1961 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY