SHARE

La directiva del Barça afronta aquest dissabte l’Assemblea de Compromissaris del club, en la que l’aprovació de l’acord de patrocini firmat amb Qatar Foundation serà el punt estrella del dia. A mesura que s’acosta la votació, Sandro Rosell i els seus homes s’han encarregat de demostrar la necessitat que, segons ells, el Barça llueixi la publicitat qatariana al pit.

L’última entrevista l’ha concedit Sandro Rosell al programa Arucitys, de 8tv. Curiosament, les dues últimes entrevistes el president les ha fet a mitjans del Grup Godó. Rosell ha repassat els punts calents de l’assemblea: l’acord amb Qatar, la Grada Jove i la campanya del Camp Nou sense fum.

 “Votaré sí a Qatar Foundation, l’ingrés és una necessitat pel club” ha explicat Rosell, qui ha advertit que “si aquest diner no va al Barça, es reinvertirà en un altre lloc i esperem que no sigui al màxim rival” ha dit fent referència al Reial Madrid.

El president blaugrana ha desvetllat que en les reunions de clubs de la UEFA “els altres presidents ens feliciten per l’acord” i ha subratllat la importància del patrocini “per a tenir capacitat d’afrontar les inversions que volem dur a terme”.

Per a aquesta raó, Rosell donarà el seu vot favorable a Qatar, així com també al Camp Nou sense fum i a la Grada Jove. Sobre aquest últim, el president ha dit que “de vegades al Camp Nou ens falta aquest puntet d’animar que sí que tenim en els desplaçaments massius”. Rosell ha insistit que la seva iniciativa no té res contrari a la tolerància zero amb la violència.

Rosell no se n’ha estat d’opinar sobre Johan Cruyff: “Cal escoltar-lo quan parla de la faceta esportiva, de la seva opinió política no en faig cas”. En el tema estrictament esportiu, sobre Neymar, Rosell ha afirmat que no li consta que el Reial Madrid hagi tancat un acord amb el brasiler.

Lectures 4025 vegades per 1205 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY