SHARE

1357735467_074969_1357735709_noticia_grandeJordi Roura ha mostrat de nou el seu talant tranquil a la sala de premsa del Bernábeu tot i la derrota i la polèmica final. El segon de Vilanova ha destacat de nou que l’equip ha donat la cara tot i la derrota , a més de destacar que l’equip s’ha guanyat el crèdit per no guanyar un partit a més de no parlar de l’àrbitre.

La imatge de l’equip

“L’equip ha donat la cara i ha tingut opcions de puntuar. L’equip en un  partit i un camp tant complicat ha donat la cara i ha lluitat fins al final. A més s’han guanyat el fet de no guanyar un partit. Hem tingut una sèrie de partits molt seguits i el d’avui era un partit molt complicat i el més important és l’actitut i el compromís dels futbolistes”.

La polèmica amb el penal final

“No vull opinar sobre l’arbitratge d’avui, respecte a  la jugada del penal final crec que les imatges són prou clares”

Els problemes de l’equip

“No crec que l’equip tingui un problema físic , el més important d’avui es donar la cara i tenir opcions de puntuar fins al final”

El partit d’avui i el del Milan

“El partit del Milan i el d’avui són diferents perquè són dos competicions diferents. Estem contents malgrat el resultat del treball de l’equip”.

El millor i el pitjor de l’equip avui

“L’equip ha fet bé intentar tenir sempre el control del partit i ens ha faltat estar més atents al principi que saps que el Madrid surt molt fort”.

 

 

Lectures 2057 vegades per 608 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY