SHARE

roda premsa rouraJordi Roura creu que no s’ha de comparar a Guardiola i Tito. El segon tècnic blaugrana ha respost així al voltant de les  paraules d’ahir de Toni Freixa a una emissora espanyola, en la roda de premsa prèvia al Barça- Llevant, on també ha parlat de la possibilitat que demà Messi pugui jugar uns minuts.

El balanç de la temporada

“La Lliga és el torneig domèstic, el de la regularitat. Si només guanyéssim la Lliga, hauríem d’estar  molt orgullosos de la temporada que hem fet”.

Rotacions demà

“Al final sempre dic el mateix. Veurem l’entrenament de demà. Posarem als millors per afrontar el partit de demà”.

 El futur d’Abidal

“Hem d’esperar a final de temporada, prendre la decisió. Ja és molt que hagi pogut tornar a jugar. La decisió es prendrà a final de tempor5ada. Primer, hem d’estar satisfets perquè pot estar amb nosaltres”

 Les comparacions Guardiola -Tito de Toni Freixa

“Cadascú fa les declaracions que vol. No estic aquí per entrar en comparacions. Aquests anys, Tito hi era, jo hi era encara que fos en segon o tercer pla. No hem de fer comparacions de res”.

Es pretén desprestigiar  la feina de Guardiola ?

“Se li haurà de preguntar a Toni Freixa el que va voler dir. Crec que ha volgut elogiar el treball que hem fet aquesta temporada però no crec que hagi volgut desprestigiar l’anterior. Entre d’altres coses, perquè nosaltres també hi érem” “No tinc la sensació que es vulgui muntar una rivalitat entre Guardiola i Tito”

La recuperació de Messi

“Tots sabem com és el Leo, les ganes que té d’estar i participar. Aquest procés de recuperació l’ha afrontat amb tota la intensitat.”

Lectures 2453 vegades per 623 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY