SHARE

rouraEl segon de Vilanova ha comparegut davant els mitjans per parlar del clàssic de demà. Jordi Roura s’ha referit a les baixes del rival, qui pot ser el porter dels blancs al clàssic, a més de no desvetllar si Pinto seguirà sota pals demà.

Les baixes blanques

“El Madrid, amb l’entitat que té i la plantilla tant extensa, el fet que tingui baixes de jugadors importants no crec que els condicioni. Seran un equip super competitiu, tot i les baixes que tenen “

La situació del Madrid

“Sempre que hi ha hagut un partit d’aquesta classe en que un equip sembla arribar més relaxat, l’apurat és el que treu millor resultat”.“Precisament per aquestes circumstàncies, si es pot, el Madrid és més perillós”.”Si és que realment esta malament, encara seran més perillosos”.

El porters de demà

“Jugui qui jugui la porteria del Madrid estarà ben coberta”. “Prefereixo no dir res. En qualsevol cas, el porter que posi cada equip serà perquè creu que és el millor pel seu equip”.

L’estil de joc del Madrid i la seva duresa

“Espero un partit intens, competit, però sempre dins dels límits que han presidir aquesta classe de partits. El Madrid sempre va a jugar a futbol, cada un amb el seu estil però mai de forma marullera”.

Com afronta ell el seu primer clàssic a la banqueta

“Estic aquí perquè el meu cap i amic, Tito, esta en una situació complicada i estem entre tots tirant-ho endavant”.”Tinc un caràcter bastant tranquil per aquestes coses, les afronto amb tota la tranquil·litat que es pot afrontar un partit així. És un partit més i al final jo no jugo, sinó els jugadors, que són extraordinaris i això em dona certa tranquil·litat”.

Lectures 1843 vegades per 602 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY